Back to All Events

Byens Steinerskole support meeting & news about Village Vesterbro

Byens Steinerskole indtager Jernbanebyen sammen med CPH Village på Vesterbro og slår dørene op til en midlertidig skole i starten af næste år. På denne aften inviterer deres støtteforening til en aften med sidste nyt i vores Fælleshus. Døren er åben hvis du vil høre mere om vores fælles planer.

Programmet er spisning og hygge, mens I får de sidste opdateringer om skolen, om området og om vores samarbejdspartnere. I kan møde en vaskeægte steinerelev, der levende vil berette om livet før, under og efter 12 års steineruddannelse. Det bliver helt sikkert interessant, sjovt og autentisk og giver konkret indblik i pædagogikken. Vi ser frem til at være i dialog med jer.

Der vil være aktiviteter for børnene, udendørslege, bivoks-værksted, snitte-pinde, sanglege mm.

Alle er velkomne, så tag jeres børnefamilievenner, naboer og bedsteforældre med.

English version

On Thursday night we’re opening our Community Space to an evening co-hosted by our new neighbor and collaborator at Village Vesterbro. Byens Steinerskole is planning on opening a school at Vesterbro and will share the latest news with their support group.


Doors are open and the dock will be loaded with outdoor activities.

Earlier Event: 2 June
Village Madklubben