Back to All Events

Mens vi venter: Midlertidige boliger

Refshaleøen bliver omdrejningspunkt i de kommende års udbygning af København. Boligudbygning og havnetunnel er nogle af elementerne.

Mens vi venter anvendes Refshaleøen stadig til klassiske erhverv, men også en række midlertidige aktiviteter, bl.a. Reffen/Copenhagen Street Food, der blev forvist fra Papirøen, Haven Musikfestival og Blocks and Walls, Københavns Klatrecenter. Og ikke mindst har Cphvillage fået tilladelse til at opstille 88 2-værelses containerboliger. Her er fællesarealer, fælleshus og en hel landsby med plads til 176 studerende.

Vejen blev banet for containerboligerne med en ændring i planloven i 2017, der gav mulighed for at de midlertidige boliger kan stå i 10 år. På gå-hjem-mødet denne forårsdag får du en introduktion til arbejdet med midlertidighed i planloven og kommer tæt på arbejdet med studieboliger på Refshaleøen.

På programmet er bl.a.

- Lektor, geograf Anne Gravsholt Busck, der forsker i midlertidighed
- Direktør, Frederik Noltenius Busck, Cphvillage.com
- Rundvisning på Refshaleøen, området v. Reffen og Cphvillage

Det er gratis at deltage i gå-hjem-mødet, men kræver tilmelding.

Dansk Byplanlaboratorium i samarbejde med CPH VILLAGE

www.byplanlab.dk / cphvillage.com

Onsdag, 8 maj, 2019 - 14:00
Pris: Gratis
Tilmeldingsfrist: 25. april 2019

Earlier Event: 5 May
Spring Festival